Relaxdag
Zin om een gezellig dagje ontspannen samen te zijn met een groep vrienden, vriendinnen of collega´s? Dan is een relaxdag bij Yoga Sanga hiervoor een mooie gelegenheid. Tijdens deze volledig verzorgde dag ben je even helemaal weg van de snelweg en wordt je in een sfeervolle omgeving heerlijk in de watten gelegd. Lekker eten en drinken en aandacht voor jezelf en de ander zijn sleutelwoorden voor deze dag.

Een relaxdag biedt vele mogelijkheden en wordt afgestemd op de wensen van de groep. Een yogaworkshop vormt de basis van deze dag en naar behoefte kan deze uitgebreid worden met onder andere een nadere kennismaking met meditatie, een creatieve workshop, een inspirerende wandeling of een klankschalenconcert. Tussen deze ontspannen activiteiten door is er gelegenheid om te genieten van een heerlijke maaltijd.

Een dagje relaxen bij Yoga Sanga versterkt de onderlinge band en geeft energie om na afloop de draad van alle dag weer op te pakken.

Tijden

Dag en tijdsduur in overleg.

Kosten

Nadat de invulling van de relaxdag is afgestemd op de wensen van de deelnemers wordt een passende prijsopgave geleverd.

Praktische Informatie

  • Neem een grote badhanddoek en soepele kleding mee waar je jezelf prettig in voelt en waar je makkelijk in beweegt.
    Handig is om meerdere lagen bovenkleding mee te nemen (bijv. shirt en vest/trui) zodat je tijdens de les bij warmte je vest/trui kunt uitdoen of juist aandoen als je het frisser hebt of tijdens de eindontspanning.
  • Zorg dat je schone voeten en sokken hebt.
  • Hou er rekening mee dat je vooraf aan de relaxdag bescheiden eet.
    Een volle maag is belastend bij het uitvoeren van yogaoefeningen.
  • Parkeer niet naast de openbare weg maar op eigen terrein.
    Neem de inrit waar de ingang van de yogapraktijk aangrenst. Rij de inrit af door naar achter waar voldoende parkeergelegenheid is.
Yoga vereniging Nederland