Reacties

Laat een bericht achter:

Stuur een e-mail naar jolande@yogasanga.nl met daarin je reactie.
Naam Caroline
Bericht De wekelijkse yogales bij Jolande is echt een uur met aandacht voor jouzelf. Het gaat om dat moment en laat je bewust bezig zijn in het hier en nu. Zoals de oefening op dit moment gaat is goed, het is niet beter of slechter dan een andere keer. Ik probeer dit mee te nemen in de rest van de week.
Naam Anita
Bericht Op het moment dat ik op een kruispunt in mijn leven stond kwamen de yoga en Jolande in mijn leven. Door de ontspannen manier van les geven in een warme zonnige ruimte voelde het goed zonder dat het zweverig werd. Het is een bijzondere ervaring hoe de Yoga mij geholpen heeft mijn balans te hervinden.
Naam Esther
Bericht Hoi Jolande, wat een prachtige website! Ik ben trots op jou en trots omdat ik met jou de yogaopleiding heb mogen volgen. Groetjes Esther.
Naam Ben
Bericht Nadat ik de stap genomen had om yogales te volgen kwam ik voor een proefles bij Jolande. Wat me meteen aansprak was de warme uitstraling van de ruimte en de prettige manier van lesgeven. Alles straalt rust uit. Bij Jolande is yoga zeker niet zweverig maar uitgebalanceerde oefeningen om het lijf lenig te houden. Dit in combinatie met de juiste ademhaling. Het feit dat er meerdere mannelijke deelnemers zijn bewijst dat yoga goed is voor zowel man als vrouw.
Naam Fien
Bericht Volg sinds begin van dit jaar met veel plezier de yogalessen bij Jolande. En ik heb daar baat bij: zowel lichamelijk als geestelijk. Ik ben veel soepeler van lijf en veel “stressbestendiger”. De ademhalingsoefeningen gebruik ik in meerdere situaties o.a. bij de tandarts. De lessen worden gegeven in een prettige omgeving, op een fijne manier. En het kopje thee aan het eind is vooral gezellig!
Naam Renée
Bericht Dag Jolande, De site ziet er echt supermooi uit! Bedankt voor de fijne yoga les gisteren! Groetjes en tot zaterdag!
Naam Anja Donkers
Bericht Dag Jolande, complimenten voor de hele opzet en de presentatie. Met veel bewondering bekeken! Heel veel succes.
Naam Marja
Bericht Hoi Jolande, het ziet er hartstikke gezellig uit! En inderdaad in de mooie warme kleuren waar ook de yoga ruimte in is gekleurd. Je voelt je er meteen thuis. De foto’s spreken boekdelen. Groetjes en tot morgen!!
Naam Sjef en Ria
Bericht Geweldig!!! Wat een fantastische site, helemaal compleet. Dit is HET resultaat van jullie gezamelijke inzet die hieraan vooraf ging. Bravo!! Succes met werk en hobby!!!!!
Naam Jeanne van der Ven
Bericht Hoi Jolande, De site is mooi en overzichtelijk en helemaal in jouw (warme) kleuren. Ik zou de relaxdag wat verder uitwerken, neem onze dag maar als voorbeeld, die was geweldig!! Heel veel succes en tot ziens. hartelijke groet van Jeanne
Naam Papa en mama
Bericht Alweer een doel bereikt in je leven. Wij hopen dat dit zal blijven voor altijd. Met veel vallen en opstaan in je verleden, die de omstandigheden met zich meebrachten, heb je nu dit prachtige resultaat met doorzetten bereikt. Veel liefs en succes van je vader en moeder.
Naam Arianne
Bericht Jolande, met zoveel enthousiasme, zo’n mooie ruimte en de mooie website gaat het jou beslist lukken. Veel succes!
Naam Rianne
Bericht Lief zusje. Geweldige site. Proficiat. Duidelijk, helder en met veel kleur. Zowel van binnen als van buiten. Heel veel geluk met alles gewenst. Lieve groetjes Rianne
Naam Nadia
Bericht Prachtig! Zo echt , zo waar, zo Jolande. x
Naam Sandra
Bericht Lieve Jolande, Alles klopt, het is geen “show”, je bent het zelf! Echt een hele duidelijke, eerlijke website. Het ziet er prachtig uit en geeft een warm gevoel van binnen. Liefs, San(ga)dra
Naam Roy en Lieke
Bericht Gefeliciteerd met je mooie site, veel succes met het geven van de lessen!! Groetjes uit Uden
Naam Sandra Maass
Bericht Ha Jolande, ze is mooi geworden je site. Overzichtelijk duidelijk en het geeft de sfeer goed weer. Groetjes Sandra en tot donderdag.
Naam Corrie van der Zwaan
Bericht Hoi Jolande, De site is erg mooi en overzichtelijk geworden, goed werk. Vooral de foto’s doen het goed. Groetjes
Naam Liesbeth
Bericht Lieve Jolande, je site ziet er -evenals je yogaruimte- prachtig uit! Een mooie plek voor ontspanning en ontmoeting. Ik wens je nogmaals veel succes met je praktijk maar volgens mij komt dat wel goed. Lieve groeten, Liesbeth
Naam Jolanda Rutten
Bericht Dag Buuv’, Wat een super mooie website heb je zeg! Gefeliciteerd! Het ziet er echt ontzettend mooi uit, met allemaal foto’s ‘uit de praktijk’, echt fantastisch. Ik krijg meteen zin om een kadobon te kopen en iemand kado te doen… Deze website gaat zeker voor nieuwe klanten zorgen, dat kan haast niet anders! Groetjes, Jolanda.
Naam Miek
Bericht he zussie, ziet er Super uit, zoals de les ook was. geniet ervan. De hemel op aarde , voor jou, Miek
Naam Sander
Bericht Tante Jolande, proficiat met de geslaagde website! Ga vooral door met je enthousiasme en positivisme, dan doe ik dat ook!
Yoga vereniging Nederland